Seminar Zoekmachinemarketing druk bezocht

Bijna 40 bezoekers luisterden woensdag 10 juni aandachtig naar de drie sprekers van PauwR die hen op de hoogte brachten van de mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineadverteren, zoekmachineoptimalisatie en website analytics. Sjef, Pieter en Polle pr_seminar_polle_10-6-2009gingen dieper in op hoe je je website beter vindbaar kunt maken, wat de voordelen en valkuilen zijn van adverteren in de zoekmachines en hoe je dit alles inzichtelijk kunt maken met goede statistieken software.

De reacties na afloop waren wederom erg positief, zowel van bedrijfsbezoekers voor wie veel van de materie relatief nieuw was, als van de aanwezige websitebouwers en reclamemensen van wie het kennisniveau al wat hoger lag, maar die hun kennis toch verder hebben kunnen ‘updaten’ en uitbreiden.

Later dit jaar zal PauwR opnieuw een seminar Zoekmachinemarketing organiseren, houdt u onze site in de gaten voor de aankondiging ervan en mogelijkheid tot inschrijven.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.