Presentatie bij Fondsen.org

closeDeze post is 10 jaar, 10 maanden en 9 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Dinsdag houdt Pieter een presentatie over zoekmachinemarketing voor de leden van Fondsen.org. Leden zijn zo’n 45 goede doelen in Nederland, die via Fondsen.org gezamenlijk webapllicaties e.d. ontwikkelen. PauwR gaat hen, indien gewenst, adviseren op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en Google Ads (AdWords).

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *