People, Planet, Profit … PauwR

workshop_duurzame_marketing_avansOnlangs werden wij door Avans Hogescholen benaderd om deel te nemen aan de workshop Duurzame Marketing die vandaag, donderdag 11 juni werd gehouden voor studenten van verschillende opleidingen van Avans uit Breda en Den Bosch. Verschillende bedrijven, waaronder PauwR dus, brachten voor het middag-gedeelte een case in, waaraan studenten in groepjes mochten werken om er een mooie, duurzame, oplossing voor te bedenken.

Met PauwR willen we graag duurzaam ondernemen. Niet incidenteel, maar structureel. Dus was dit een mooie kans om studenten daar met een frisse blik naar te laten kijken. Vorig jaar stuurde PauwR al haar klanten een kerstkaart die gekoppeld was aan een gepersonaliseerde en unieke webpagina. Na de vele positieve reacties hierop, willen we de ingeslagen weg natuurlijk voortzetten en kijken naar een meer structurele opzet.

De bijdrage van de studenten van Avans van vanmiddag is hierbij zeer bruikbaar en bij deze willen we hen dan ook nogmaals bedanken voor hun inzet! Ook de heer Koen Demouge bedankt voor zijn inzet om van deze dag een succes te maken. Zowel studenten als bedrijven waren erg te spreken over de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.