PauwR levert bijdrage aan boek ‘Webdesign van concept tot realisatie’

Hedwyg van Groenendaal, auteur van het populaire boek ‘Webdesign van concept tot realisatie‘, heeft PauwR gevraagd input te leveren voor de tweede herziene druk van het boek, die in oktober in de winkels ligt. Wij zullen meeschrijven aanwebdesign_van_concept_tot_realisatie het hoofdstuk ‘Promotie van een website’. Het boek fungeert als een handleiding hoe je een goed doordacht Internet Project Plan schrijft als basis voor een succesvolle website. De eerste druk van het boek verscheen in 2003, de tweede versie in 2006. Hedwyg schreef eerder ook boeken over onder meer Flash, Dreamweaver en ActionScript.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.