PauwR levert bijdrage aan boek ‘Webdesign van concept tot realisatie’

closeDeze post is 10 jaar, 9 maanden en 19 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Hedwyg van Groenendaal, auteur van het populaire boek ‘Webdesign van concept tot realisatie‘, heeft PauwR gevraagd input te leveren voor de tweede herziene druk van het boek, die in oktober in de winkels ligt. Wij zullen meeschrijven aanwebdesign_van_concept_tot_realisatie het hoofdstuk ‘Promotie van een website’. Het boek fungeert als een handleiding hoe je een goed doordacht Internet Project Plan schrijft als basis voor een succesvolle website. De eerste druk van het boek verscheen in 2003, de tweede versie in 2006. Hedwyg schreef eerder ook boeken over onder meer Flash, Dreamweaver en ActionScript.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *