Onderzoek reclamebeleid MKB

closeDeze post is 10 jaar, 9 maanden en 22 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Het midden- en kleinbedrijf heeft voor dit jaar haar reclamebudget in ruime mate verschoven naar internetreclame. Meer dan de helft van de bedrijven verschuift zijn budget, met name kiezen zij daarbij voor een mediumtype dat effectiever is dan voorheen. De recessie heeft een negatieve invloed op de toekomstige reclamebestedingen. Vooral print, nu nog het populairste medium, moet veel inleveren. Dit blijkt uit het onderzoek “Reclamebeleid MKB 2009” dat onlangs is uitgevoerd door PauwR.

Bekijk het volledige onderzoek

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *