Logo KvK

KvK: Een presentatie uit het boekje

Seminar Ondernemen op Internet

Seminar Ondernemen op Internet

Voor de derde keer alweer stonden Dimitri (Banning Advocaten), Simone (2T-Toys) en Pieter (PauwR) samen als spreker op het seminar ‘Ondernemen op internet’, georganiseerd door de Kamer van Koophandel Brabant. Ditmaal in Den Bosch. Pieter was ditmaal als laatste spreker en bemerkte pas in de pauze dat de versie van de presentatie die hij had gemaild, niet ‘compatible’ was met de software op de aanwezige laptop. Gelukkig worden bij deze seminars de presentaties altijd helemaal geprint in handige handouts voor de deelnemers. Dus maakte Pieter van de nood een deugd en presenteerde hij ‘ouderwets uit het boekje’. Een zeer geïnteresseerd gezelschap bladerde aandachtig mee en vond het ook niet erg dat de presentatie een kwartiertje uitliep. Leuke ervaring in ieder geval, het is het overwegen waard om het volgende keer weer op deze manier te doen ;-)

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.