Google Analytics IQ behaald

Binnen PauwR is inmiddels de eerste internet marketeer werkzaam die zijn Google Analytics IQ examen heeft gehaald. Daarmee hebben zij aangetoond te beschikken over de kennis en kunde van dit uitgebreide webstatistieken pakket. Onze medewerkers doen elke anderhalf jaar examen bij Google om deze kwalificatie te mogen voeren. Juiste implementatie en interpretatie van websitestatistieken wordt steeds belangrijker, omdat deze statistieken een schat aan informatie bevatten voor uw bedrijf. PauwR heeft de schatkaart en de sleutel tot deze schat.

Voordelen van een Analytics Individual Qualification?

Het grote voordeel van online voor marketeers, is dat alles meetbaar is. Helaas wordt niet altijd alles gemeten. Of wordt er wel gemeten, maar dan blijft die data vervolgens onaangeroerd. En dat is zonde. Door het inzetten van een gekwalificeerde consultant, krijgt u meer inzicht in uw statistieken en kunt u op basis daarvan belangrijke (strategische) beslissingen nemen, verschillende varianten van een pagina testen en de resultaten interpreteren.

Wanneer u kiest voor een Google Analytics IQ markteteer van PauwR, dan kiest u voor zekerheid, deskundigheid en continuïteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan direct een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan via het formulier op deze website.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.