‘Even Waven’ nieuw werkwoord?

closeDeze post is 10 jaar, 9 maanden en 30 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

google-waveGoogle blijft ons verbazen! Op een groot Google Event vorige week (Google I/O) lieten zij een ‘Developers Preview’ van ‘Google Wave’. Nu weet nog niemand wat dat inhoudt, tot je de YouTube video hebt gezien. En als je die hebt bekeken, dan weet je ook dat ‘Even Waven’ hét werkwoord van 2010 zal zijn. Google heeft e-mail opnieuw uitgevonden, maar gaat nog veel verder. Indrukwekkend!

Zie het uitgebreide blogartikel op Bijgespijkerd.nl

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *