PauwR Erkend Leerbedrijf

closeDeze post is 11 jaar, 26 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

PauwR is door ECABO erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat wij leerlingen die praktijkervaring willen opdoen een stageplaats mogen bieden die voldoet aan de eisen zoals die door de overheid gesteld zijn.erkend-leerbedrijf

Door het aanbieden van stages wil PauwR betrokken blijven bij het onderwijs en natuurlijk vooraan staan als een talent zich aandient. Voor de studenten bieden wij alle ruimte om de verworven kennis in de praktijk te brengen en uit te breiden. Heb je interesse in een stage bij PauwR, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Pieter Voogt via pieter[at]pauwr.nl of 013-5821592.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *