PauwR neemt klantenbestand Gasie over

Bram, de jonge directeur van Gasie.nl, benaderde begin januari van dit jaar Pieter Voogt van PauwR   Internetmarketing uit Tilburg. Bram had besloten zich te focussen op twee andere bedrijven en zijn afstuderen en daar pasten de activiteiten van Gasie, specialist in online marketing, niet meer in. Op 30 januari, dus binnen een maand, was de deal rond en gaat PauwR de klanten en partners van Gasie op dat specialisme bedienen.

Via de alumni-vereniging van zijn studie Speco (HEAO Sporteconomie) zocht hij contact met Pieter, die dezelfde studie volgde. Er was een klik en al ik wist al snel dat mijn klanten bij Pieter en PauwR in goede handen zouden zijn”, aldus Bram.

Gasie bedient zijn klanten vooral met het opzetten en beheren van Google Ads (AdWords) campagnes, ook wel zoekmachinemarketing. Bij Gasie werkten naast Bram nog twee parttimers. PauwR biedt naast zoekmachinemarketing ook de diensten zoekmachineoptimalisatie en webanalytics, waarmee de huidige Gasie klanten dus uit een breder pakket kunnen kiezen. PauwR heeft zes Google Qualified Individuals in dienst en kan deze klanten dus minimaal dezelfde service bieden als die ze van Gasie gewend waren.

Klanten die de overstap maken zijn onder andere Scoub International B.V. (bekend van de Scoubidou touwtjes), Glasscoin, TQL en MaKloek. Ook de sponsoring van de Eindhovense basketbalclub Fighting Pirates en de domeinnamen Gasie.nl en Ikwiladwords.nl gaan over naar PauwR.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.