Wederom succesvol seminar Zoekmachinemarketing

Vandaag vond in het Willem II-stadion opnieuw het seminar ‘Zoekmachinemarketing’ plaats. Pieter, Sjef en Polle gaven de aanwezigen inzicht in onder meer de ontwikkelingen op de markt voor zoekmachines, zoekmachine adverteren, zoekmachineoptimalisatie en website statistieken. Enkele reacties die we na afloop mochten ontvangen de bezoekers:

“Ik heb er veel van opgestoken; met name de veelzijdigheid van de gepresenteerde informatie verraste mij. Niet gedacht dat er zoveel achter ‘zoekmachinemarketing’ zat!”

“Het seminar heeft zeker aan mijn verwachting voldaan. De presentatie over zoekmachineoptimalisatie heeft me veel eye-openers geboden die ik meeneem wan

Seminar Zoekmachinemarketing

neer ik onze website laat vernieuwen.”

Het volgende seminar ‘Zoekmachinemarketing’ wordt gehouden op woensdag 10 juni, eveneens in het Willem II-stadion in Tilburg.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.