Logo KvK

Spreker op KvK Seminar ‘Ondernemen op internet’

closeDeze post is 11 jaar, 2 maanden en 16 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Pieter is vandaag één van de sprekers op het seminar ‘Ondernemen op Internet’ van de Kamer van Koophandel. Van 19.00 tot 22.00 vindt dit seminar plaats in de Kamer van Koophandel van Tilburg. De andere sprekers zijn kvk_logo_websiteDimitri Timmer van Banning Advocaten en Simone van 2Ttoys.nl.

No votes yet.
Please wait...
1 antwoord
 1. Spreker voor lezingen
  Spreker voor lezingen zegt:

  Zijn er dit jaar weer zulke seminars? Ik heb mijn kvk post nog niet gehad hierover.

  No votes yet.
  Please wait...
  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *