Na Google komt … Google!

closeDeze post is 10 jaar, 6 maanden en 15 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Over vijf jaar is zoeken vooral: Video! Dus is het zaak daar nu al op in te spelen en videocontent voor uw website te produceren. Wist u bijvoorbeeld dat er elke minuut maar liefst 15 uur aan video wordt ge-upload naar YouTube?! Met dit in het achterhoofd begrijpt u waarschijnlijk beter wat er in de eerste zin staat. Zoeken gaat (heel snel) veranderen!

Vorige week was ik namens ons bedrijf op het congres van SES Amsterdam. Dit is hét evenement op het gebied van zoekmachinemarketing in Nederland, dit jaar voor het eerst onder de paraplu van het wereldwijd opererende SES circus. De sprekers gingen met name in op de toekomst van zoekmachines, zoekmachinemarketing en het internet en hoe we dat gaan gebruiken in het algemeen.

Niet verrassend is natuurlijk dat Mobiel Internet een enorme vlucht neemt/zal gaan nemen. Er zijn nu al drie keer zoveel mobiele telefoons op de wereld dan PC’s en hun aantal groeit twee keer zo snel. Nu je overal voor 10 euro per maand onbeperkt online bent en de snelheid en de apparaten steeds beter worden, staat niets deze revolutie meer in de weg.

Hiermee zal ook het locatiegericht zoeken een verdere vlucht nemen. Zeker ook met nieuwe diensten als ‘Google Streetview’. Bekijkt u dit filmpje maar eens en bedenk voor uzelf welke toepassingen u daarvoor kunt verzinnen. Overigens staan ook Tilburg en omliggende plaatsen op de nominatie voor Streetview, de Google auto’s met camera’s op het dak zijn hier al veelvuldig gesignaleerd.

http://www.youtube.com/watch?v=0fwxYA3Ne3I&hl=nl

De conclusie van het congres was eigenlijk dat iedereen, ondanks de enorme marktpositie en het ontbreken van concurrentie daardoor, eigenlijk wel vindt dat Google goed bezig is en dat na Google dus vooral …. Google komt!

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *