Welkom klanten van Gasie!

closeDeze post is 11 jaar, 2 maanden en 9 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

pr_foto_bram_pieterVandaag hebben Bram van Gasie en Pieter Voogt namens PauwR een overeenkomst getekend, waarbij PauwR het volledige klantenbestand van Gasie overneemt. Bram wil zich richten op zijn andere bedrijf en vond in PauwR ‘de juiste klik’ om zijn klanten aan toe te vertrouwen. Welkom aan alle klanten en relaties van Gasie, op een prettige samenwerking! En Bram, veel succes met je bedrijf!!

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *