PauwR partner van Vision 2009

closeDeze post is 10 jaar, 8 maanden en 27 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Wilt u zichzelf in één dag op de hoogte stellen van wat er allemaal gebeurt op het gebied van online marketing? Bezoek dan Vision 2009. Op donderdag 5 februari 2009 organiseert de studievereniging Asset | Marketing Association Tilburg van de Universiteit van Tilburg het evenement Vision 09: Online Marketing. PauwR is partner van dit event en geeft een workshop “Aan de slag met Google Ads (AdWords)”.

Topsprekers, netwerklunch, lezingen en praktische workshops geven antwoord op de vraag: “Hoe pas ik internet toe in de marketingstrategie van mijn bedrijf”. Online marketing is een zeer actueel thema waar zowel bedrijven als non-profit organisaties mee te maken hebben. De lezingen en workshops zullen verzorgd worden door vooraanstaande academici en bedrijven.Tijdens Vision 2009 wordt het thema online marketing behandeld aan de hand van drie subthema’s:

Klantinteractie

Media

Evaluatie

U kunt zich via de website van Vision 09 aanmelden als bedrijfsbezoeker. De prijs voor het bijwonen van deze dag is 299 euro. Bij inschrijving van tweede en volgende personen van dezelfde organisatie geldt voor deze deelnemers een gereduceerd tarief van 259 euro.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *