PauwR in de Emerce

In de uitgave van december van de Emerce staat een hele pagina over Tilburg als de ‘Silicon Delta’ van Nederland. ‘Uiteraard’ staat PauwR hier ook bij, als grootste online marketingbureau van Tilburg.

emerce_tilburg

De tekst bij het artikel luidt:

Tilburg loopt over van de jonge, enthousiaste internetbedrijven. Met daarnaast de ‘grootste stadsportal van Nederland’ is deze zuidelijke stad geen onbekende in de internetindustrie.

Mooie positie ook voor onze vrienden van Tilburg.com, van wie PauwR met ingang van 1 januari 2009 de officiële partner is op het gebied van zoekmachinemarketing envoor StepFree, het bedrijvan onze collega Sjef Kerkhofs. Uiteraard staat ook VillaMedia zelf in het illustere rijtje.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.